Nøkkelen til sunn og
glødende hud!

- Prisvinnende Essens fra Korea

Nå til 299,-

Balanserer huden

Essensen består av 67% Centaurea Cyanus blomstervann som hjelper å balansere fuktighet og olje i huden.

Anti-Aging

Krysantemumblomst inneholder store mengder Vitamin A og E, noe som bekjemper aldringstegn i ansiktet ved å blant annet rette ut fine linjer.

Gir jevnere hudtone

Botaniceutical Plus-10 System er en patentert blanding av Koreanske urteekstrakter som øker blodsirkulasjonen under huden og som gir en jevnere hudtone og frisk glød.

Sold out


Essens er selve essensen i koreansk hudpleie. En god essens vil nemlig gi huden din den fantastisk gløden alle koreanere higer etter!

Dette sier kundene våre

"Jeg har stor erfaring med koreanske produkter, og denne essensen er virkelig noe av det beste jeg har prøvd! Den gir fukt hele dagen og hele natten, og den vanligvis så tørre vinterhuden min er ikke tørr i det heletatt nå som jeg bruker denne! Skal garantert kjøpe ny når den går tom ❤️"

Ingrid Skjeggedal

2 APR 2019, 12:21

"Bare prøvd denne en gang. Men må bare dele mitt første inntrykk. Føles fantastisk på min vinterhud. Liker flasken, duften (mild blomsteraktig lukt), passe tykk konsistens, føles som den gir godt med fukt og næring, trekker relativt raskt inn og etterlater huden myk."

Benedicte Melbye

15 FEB 2019, 09:42

"Bruker denne som erstatning til hudkrem, og fungerer veldig bra! Dersom jeg har veldig tørr hud rundt nesen osv bruker jeg bare øyekremen som jeg også kjøpte her! Sliter vanligvis med veldig tørr hud om vinteren... men nå er den perfekt!"

Line-Marie M.

22 MAR 2019, 21:02

Norsk nettbutikk med lager i Norge

Sikker betaling

Rask levering med vanlig postgang