Handlekurv

Ser ut som handlekurven din er tom!

Fortsett shoppingen

Koreanske Jalee om sin hudpleierutine

by Jalee Lee |  | 1 kommentar

Har du noen gang lurt på hvilke hudpleieprodukter jeg egentlig bruker? Jeg har fått flere spørsmål om dette, men alltid kviet meg litt for å dele min rutine. Hvorfor? Fordi "one size does not fit all". Likevel vil jeg dele min rutine i håp om å spre en annen viktig beskjed: Lytt til huden din!

 

Det har seg slik at min hudpleierutine ikke er en typisk koreansk 10-stegs rutine som man leser om overalt. Min rutine er at jeg egentlig ikke har en spesifikk rutine.

 

De tre viktigste pilarene innen k-beauty er rens, fuktighet og beskyttelse mot UV lys. For å oppnå det beste resultatet fra disse tre, avhenger det veldig av hva slags hudtype du har, hvordan været er og hva det er du vil fokusere på. Og alle disse elementene - hudtype, vær og hud”problem” - endres kontinuerlig. Det er derfor det finnes så utallig mange hudpleieprodukter der ute!

 

Derfor, som du kanskje nå skjønner, endres min egen hudpleierutine kontinuerlig. Huden min endres hver eneste dag, så derfor endrer jeg hvilke produkter jeg bruker daglig. På kalde dager eller dager med kraftig vind, bruker jeg tykke lag med hudkrem. Når jeg får kviser, fokuserer jeg mer på produktene våre som inneholder Houttuynia for å berolige inflammasjonen på huden. Det er dager hvor huden min også er mer oljete enn andre, og da bruker jeg enkelt og greit en flytende og lett essens. 

 

jalee korean skincare k-beauty tips

 

Den viktigste beskjeden jeg derfor har å dele er at du må lytte til huden din, og at du heller ikke burde hekte deg opp i én spesifikk rutine. I blader, artikler og blogger kan man ofte få inntrykket av at man må følge alle de 10 k-beauty stegene for å få en vakker honey-glow. Men dette stemmer jo ikke. Da jeg startet med k-beauty kastet jeg meg over massevis av produkter og hadde 10 forskjellige kremer jeg påførte huden hver kveld før jeg la meg. Men dette gjorde bare vondt verre siden huden er et organ som også trenger å puste.

 

Mitt ønske gjennom Kul-Pibu er å hjelpe deg med å finne de beste produktene til din hud. om det så er 2 eller 10 produkter. Det å lytte spesifikt til din hud og dine behov er bra for miljøet og huden din! 

 

I dag bruker jeg gode produkter som huden min trenger fra dag til dag. Når du har lært å kjenne huden din og vet hvordan du skal lytte til den, blir det også ganske lett å være fleksibel med hudpleierutinen. Men jeg skjønner at du likevel kan kjenne på litt frustrasjon akkurat nå… for du hadde kanskje gledet deg til å lese om mine favoritter.. Derfor har jeg satt sammen en liste med mine favoritter som jeg inkluderer i min hudpleierutine så og si hver dag. 

 

all natural houttuynia cordata care serum

 

All Natural Houttuynia Cordata Serum

 

 

All Natural Blooming Lifting Essence

 

Spring Green Tea Watery Calming Cream

 

Om du er helt ny til k-beauty eller vil få en enkel innføring, kan du lese mer her. Hust at du også alltid kan kontakte meg dersom du trenger veiledning i den elleville k-beauty jungelen. Vi snakkes!


Kommentarer (1)

  • Nancy på June 10, 2021

    Hei, jeg lurer på om du kunne hjelpe meg med produkter.

Legg gjerne igjen en kommentar