Handlekurv

Ser ut som handlekurven din er tom!

Fortsett shoppingen

Hvorfor menn bør bruke hudpleie

by Jalee Lee |

Hvorfor er det sånn at det å være mannlig er synonymt med tøff, sterk og maskulin? Misforstå meg rett, jeg sier ikke at det er noe galt i at menn er slik, men det er også greit at menn er annerledes. Samfunnet vårt har kommet såpass langt at vi også må juble for feminine menn. 

 

Det jeg virkelig setter pris på med sørkoreansk kultur, er at vi har akseptert at menn også kan være tynne, lave og lite muskuløse. Det samme gjelder for menn og hudpleie. Når jeg snakker om hudpleie med norske menn, tar jeg dem ofte i å skryte av at de ikke tar vare på huden sin, noe jeg syntes er rart. Det virker som om det faktum at de ikke gjør noe for å ta vare på huden sin beviser at de er "mannlige". Hudpleie er imidlertid en del av å ta vare på helsen sin. Så når menn sier at de ikke bruker solkrem, syntes jeg de like gjerne kunne sagt at de ikke pusser tennene.   

 

BTS har tatt verden med storm med sin musikk, dans og porselensaktige hud. Det virker som om vi kan takke k-pop band for at det har blitt mer sosialt akseptert for menn å bruke sheetmasks og serum, og at det er greit å ikke være den stereotypiske "mandige" mannen. 


Jeg kjenner flere menn som er veldig glade i klær, elsker å skjemme seg bort og fortsatt er "mannlige" - inkludert broren min. Familien min bor i Seoul, og broren min er en typisk sørkoreaner. Han er veldig oppdatert innen hudpleie og mote, og spør ofte kjæresten sin og meg om hudpleietips. Han bruker også solkrem hver eneste dag for å beskytte huden, er opptatt av mote og liker å bruke leppepomader med farge hvis han har behov for det. Og det syntes jeg er kjempekult!

 

 


Vi kvinner er heldige som kan dekke til en kvise, skjule mørke ringer under øynene og fake litt frisk glød. Noe jeg stemmer for at menn også bør kunne gjøre hvis de vil. Jeg vil gjerne se at samfunnet vårt omfavner mennesker for den de er, i stedet for å begrense oss med sine stereotypi-bokser. Hva med å gi kjæreste, bror eller pappa en k-beauty gave for å sette de litt i gang? Vi har hudpleiesett som passer alle hudtyper!

 

Hudpleiesett for akne-utsatt hud. Les mer her.

 

kul-pibu akne kviser oljet hud k-beauty

 

Hudpleiesett for nybegynnere som vil starte med noen enkle steg. Les mer her.

 

k-beauty mann hudpleie

 

 

Hudpleiesett for oljete og fet hud. Les mer her

 

oljete og fet hud k-beauty

 

Se alle våre hudpleiesett her


Kommentarer (0)

Legg gjerne igjen en kommentar